середу, 27 липня 2011 р.

Брутальний кінематограф vol.5.

  Аве, наші друзі. От і настав час поділитись наступною підбіркою брутальних фільмів на тиждень (сьогодні він буде дуже веселий), щоб зайняти вашу вельмишановну особистість і лишній раз змусити вас відвідати наш блог. І нехай ви завтра проспите роботу, в хаті буде повний срач, а в холодильнику запах, як ніби там здох кіт пані Валі із сусіднього підїзду, ви все ж таки потішите себе порцією бритоголових мужиків і великою купою екшену з цьоготижневого топу. Отож, почнемо.

  Розпочинає нашу десятку нажаль не фільм з Сашою Грей, проте не менш відомий шедевр кінематографії, і назва йому - «Васабі» (Wasabi, 2001) . Чого вартий сам персонаж, в образі брутального полісмена, який любить лишній раз набити комусь пику, і аж через 16 років взнає, що колись умудрився обзавестись дочкою. Обовязковий для перегляду.


  Наступний фільм не поступається попередньому у кількості екшену і битих морд, проте більш серйозний із посиланням на відомий міф про Троянського Коня (з яйцями). «Троя» (Troy, 2004) – без сумніву чудесний фільм про поєдинки на мечах і перегони на колісницях, сутички з дикими тваринами та масштабні баталії, нехай і компютерних, та все ж таки тисячних військ солдатів. А наші прекрасні леді лишній раз зможуть полюбуватись на торс Бреда Піта.


  Не відхиляючись від теми мечів, обладунків та інших класних прибамбасів, в топ попадає трилогія «Володар Перстнів» (The Lord of the Rings, 2001\2002\2003). Хто ж не чув саги про хобіта Фродо, та його обручки, з якою він втікав зі своєю нареченої аж до орків. Насправді - це досить хороший фільм, а точніше трилогія, яка варта перегляду в розмірі 9-х годин. Задоволення гарантоване.


  Ну і як можна забути про такий фільм, як «Гладіатор» (Gladiator, 2000) з Расселом Кроу. Один його вигляд з сокирою заставляє задуматись і записатись з понеділка в спорт зал. Фільм можна подивитись і зі своєю коханою, щоб лишній раз відчути себе немічним. Додаткова мотивація, любі брутальні друзі.


  Але, якщо вже зайшло питання, хто крутіший: Сталоне чи Джекі Чан, Вандам, чи мій тато, то думаю Раселу Кроу міг би відвішати солідних люлєй Дуейн Джонсон з фільму «Царь скорпіонів» (The Scorpion King, 2002). Складається таке враження, що його мама годувала не цицьками, а анаболіками. Особливо брутальний фільм. Про необхідність переглянути зрозуміло і так.


   І нам би просто не було прощення, якщо б в цей топ не ввійшов фільм «Останній Самурай» (The Last Samurai, 2003) з Томом Крузом в головній ролі. Фільм оснований на історичних подіях з кучою крові та захопливим сюжетом. Харакірі після нього бажано не проводити в домашніх умовах.


  І тут ми плавно переходим на наші часи, коли сабелюки і кинжали лишились далеко позаду, а герої фільмів бігають з револьверами і газовими баллончиками від маньяків. Мова піде про «Із Парижу з Любовью» (From Paris with love, 2010). Тут обійдемся без лишнього опису. Чого тільки варта сцена за столом, коли бабі випускають мозок, як новорічний феєрверк зі всіма кольорами веселки. Переглянути зобовязані всі.


  Відхиляючись від теми бритих мужиків зі зброєю, також хочемо запропонувати фільм «Ніколи не здавайся» (Never Back Down, 2008). Тут банально товчуть пики в рукопашну. Зате як красиво! І щей заради цицькастої баби. Тому і він займає місце в нашому топі.


  Передостанній фільм вражає свою брутальністю у всіх її аспектах. Ріки крові, сучасна зброя, тони екшену і шикарний сюжет – все це у новому драматичному бойовику зі сценами еротики: «Колобок. Повернення». Насправді мова йде про такий шедевр, як «Турнір» (The Tournament, 2009). 


І завершує нашу тижневу підбірку «Політ Фенікса» (Flight of the Phoenix, 2004). Дійсно хороший фільм, для тих, хто бабвився в дитинстві в «Лего» та обожнював любого роду механіку і моделі літачків. Групі людей, яких закинуло в пустелю, не захотілось вмирати, як ванільній дурі від передозування солярієм, тому вони вирішили діяти. А як саме, переглянете фільм.


На цьому наш тижневий топ завершено. Залишайтесь брутальними, дивіться тільки хороші фільми та любіть маму. Аве КБМ!

31 коментар:

  1. поставив би Васабі вище, а "Володара кілець" викинув з топу, але це чисто імхо. Дякую, знайшов фільмець який варто переглянути

    ВідповістиВидалити
  2. Єдиний справді брутальний фільм "Із любов'ю з Парижу"

    ВідповістиВидалити
  3. Я б додав "хулігани зелених вулиць", але тільки першу частину, і з Коліном Фарелом фільми. Мужик мій кумир і ролі в нього вельми брутальні

    ВідповістиВидалити
  4. to Анонім (27 липня 2011 р. 22:37)
    на смак та колір всі фламастери звісно різні? але навіщо розводити "стандартний срач" в коментарях?

    ВідповістиВидалити
  5. "Із Парижу з Любов"ю" і "Володар Кілець"...хм...що ж обрати?
    голос за Володаря - стара добра класика=)

    ВідповістиВидалити
  6. О, згадав. Фільм "зеро 2", досить брутальний і чьоткий, хоча мало відомий

    ВідповістиВидалити
  7. Норм фільми, всі бачив! Вам раджу подивитися фільм з Двейном Джонсоном "Скарб Амазонки". Думаю він 100 подово потрапить в ваш наступний випуск брутального кінематографу!

    ВідповістиВидалити
  8. Раджу подивитись фільм "Скарб Амазонки" з Двейном Джонсоном! Думаю ви 100 подово добавите його до наступного випуску брутального кінематографу!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Вибачте мужики за багато однакових коментів, просто я зразу не всосав, як то має бути)

    ВідповістиВидалити
  10. турнир крутий. один з улюблених:) дуже брутальний и кровяки дохуя:):) дуже брутальний и кровяки дохуя:)

    ВідповістиВидалити
  11. Крутий, ще фільм "Взвод" (війна у вєтнамі) !

    ВідповістиВидалити
  12. Добірка фільмів реально...
    Всім хто хоча б 1 не бачив - подивіться , не пожалієте...

    ВідповістиВидалити
  13. поставте Карты Деньги два ствола)))

    ВідповістиВидалити
  14. Ну а як на рахунок фільму "Перевізник" всі три частини там поєднано биття пик хороші тачки, брутальний герой Джейсон Стетхем і все заради порятунку "жінки"(третя частина))))))

    ВідповістиВидалити
  15. Раджу подивитись фільм зі Дуейном Джонсоном "Швидше Кулі"Раджу подивитись фільм зі Дуейном Джонсоном "Швидше Кулі"

    ВідповістиВидалити
  16. ФІльм "Пристрели їх" - брутально, чітко, коротко кажучи - божественно!

    ВідповістиВидалити
  17. непоганий фільм для КБМ "Я плюю на ваші могили" від авторів славнозвісної "Пили"
    П.С. слабодухим не дивитись ;)
    на правах ІМХО )

    ВідповістиВидалити
  18. Сумасшедшая езда / Drive Angry- це справді брутально

    ВідповістиВидалити
  19. Право на убийство - просто подивіться його і всі питання відпадуть

    ВідповістиВидалити
  20. Never break down,а не Never back down...
    А взагалі підбір фільмів доволі непоганий

    ВідповістиВидалити
  21. Аде "Командо" зі Шварцнегером?
    Ото справді брутальний фільм

    ВідповістиВидалити
  22. Лоху ніколи не здавайся а отже Never Back Down ( я запропонував його сюди кинути) до речі скоро 2га частина буде!!!

    ВідповістиВидалити
  23. Викиньте звідси Царя скорпіонів... це взагалі не кіно а чуш якась!)))

    ВідповістиВидалити
  24. ...супер підбірка! Бачив всі окрім двох: Never back down (що дуже хочу подивитись) та Tournament (про який багато чув, але так і не дійшов до прегляду)
    Дякую!

    ВідповістиВидалити
  25. Triz , на Ех.ua є , я їх колись звідти качав....
    Правда звук російський ,але він легко перемикається на англійську звукову доріжку

    ВідповістиВидалити
  26. Васабі норм, але сюжет трішки дитячий.... (на мою думку).
    Володар кілець що тут робить ? 0_о

    Самий крутий - Гладіатор. треба передивитись. +10 ІМХО

    ВідповістиВидалити
  27. Із Парижу з Любовью - зачьот))

    ВідповістиВидалити
  28. Володар Перстнів можна назвати брутальним, тільки якщо дивитись з гобліном...а так о_x

    ВідповістиВидалити
  29. Ну хоча так - гоблінський переклад нічо так. На мою думку єдиний норм гоблін фільм. Якщо хтось таке вважає - можете порадити якийсь ще?

    ВідповістиВидалити
  30. А як же фільм 300 спартанців? Леонід теж доволі брутальний чоловік )

    ВідповістиВидалити