вівторок, 28 червня 2011 р.

Конституція Клубу Брутальних Мужчин

В честь державного Дня Конституції України, організатори клубу брутальних мужчин вирішили поділитись з вами своєю імпровізованою Конституцією.

Стаття 1. КБМ є суверенним і недоторканим об'єднанням у всіх його аспектах і проявах. Любі посягання на нас будуть розцінюватись, як зрада, і винуваті будуть покарані згідно чинного законодавства або анально і по декілька разів.

Стаття 2. Даний кодекс поширюється на всі верстви населення, незалежно від віку та статі, за винятком підарів, що носять леопардові лосіни.

Стаття 3. Любий учасник КБМу, його життя, честь та інші прибамбаси, вважаються найбільшою цінністю клубу, за винятком сісьок, вони боготворяться окремо.

Стаття 4. КБМ об'єднує всі громадянства, тому всі міжгалактичні та політичні суперечки заборонені. Можете поплакати в подушку.

Стаття 5. Влада КБМу належить безпосередньо його учасникам, проте виконавчий комітет в області адміністрації жорстко модерує і посилає лісом всіх наших недругів і ванільних гоміків. Вищим модератором вважається Тарас, якому була надана влада і латексний костюм з фалоімітатором.

Стаття 6. Мовою КБМу вважається єврит. Поправка, українська мова, яка методом жеребкування була вибрана адміністрацією.

Стаття 7. КБМ піклується про спільноту. Ми завжди готові допомогти порадою вам та вашим родичам і близьким. І без різниці поможе вона, чи ні. Головне, що в ній декілька разів прозвучить слово «хуй». А це – престижно.

Стаття 8. Символом КБМу вважається лого, яке складається з трьох мужиків і двох біцух, а також волосатого тюленя. Його не видно, але він там є.

Стаття 9. Офіційним гімном КБМу було прийнято пісню Юри Шатунова «Детство». Так, ми ще ті розбишаки.

Стаття 10. Аве КБМ, блеять!

15 коментарів:

  1. АВЕ!
    Виправте у першій статті розчинюватись на розцінюватись )

    ВідповістиВидалити
  2. Згідно 2-ї статті конституії КБМ гоміки в леопардових штанішках є поза законом, а отже не мають права на анальне покарання згідно статті 1 цієїж конституції. Я яко представник єврейської голубої комуни вимагаю внести наше право на жестоке анальне покарання до конституції КБМ.
    P.S. леопардові штанішки ета аррррррр

    ВідповістиВидалити
  3. АВЕ БЛЕЯТЬ НА ХУЙ!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Да прибуде сила з всіма Брутальними!!!

    ВідповістиВидалити