вівторок, 6 вересня 2011 р.

Брутальний меломарафон vol.2


Отже, як ми і обіцяли, меломарафон буде продовжуватись і всі ваші і наші побажання будуть враховані, перераховані і відраховані. Перед нашою першою клубною туснею порадуємо вас новою музикою…

1. Отже, почнем з брутальних індустріальних музик, які назвали свій бенд так, як звучить творчий псевдонім прекрасного і жахливого вокаліста Браяна Ворнера – Marilyn Manson. Завжди в пачьоті, завжди брутально. Слухаєм:                                                  


  1. 2. Burzum – як в житті так і в музиці, Варг Вікернес залишається одним з найбрутальніших мущин. Отже, долучаєм брутальний скандинавський блек метал до нашої колекції:    

                  
                               
3. Сіськи, піськи, матюки. Це все про Skinhate, хороша львівський андеграунд, достойний для прослуховування…


4. The Exploited. Панкота, яку я хотів внести в попередню підбірку, але оскільки я продумував список гуртів коли мив свою сраку в душі то поки дойшов до компа, чомусь забув про них… Отже, слухаєм!


5. Bloodhound Gang – мужички, які завжди піднімуть настрій своїми текстами, музикою і кліпами. Слухаєм, дивимся і хай душа радіє!


6. Ню мітолісти з елементами реп кору, які всетаки повинні побувати в списку брутальної музики – KoЯn. Напевно всі так чи інакше зустрічалися з їхньою творчістю. І якщо вслухатись в слова, зрозумієш чому вони тут.



7. Жоден мело марафон не зможе пройти без згадки про Dubstep! Сьогоднішній менестрель в цьому стилі – Skrillex. Чьотко. Достойно. Брутально.


8. Weebls Stuff нещадно розносить мозок і піднімає настрій вище люстри.


9. Скрябін. Так, Кузьма теж заслуговує на місці в цьому мело марафоні! Ну вміє цей кучерявий дядечко матюкатись так, щоб аж за душу брало!


10. Ну і Daft Punk напевно не потребують особливої реклами. Кожен брутальних мужик напевно хоч раз під час сексу згадував настанови Harder! Better! Faster! Stronger!” 

І бля, не пишіть в коментарях всяку чуш! Бумбокс ніхуя не брутальний! Vanilla Sky ніхуя не брутальнА! Бітли тож ніхуя не брутальні! Будьте брутальними, не будьте дебілами, блеать! АВЕ!