середу, 29 червня 2011 р.

Збірник найкращої брутальної поезії.

Аве! Як ви можете пам'ятати, нещодавно у Клубі Брутальних Мужчин була створена нова тема для обговорення, яка називалась "Брутальна поезія". В ній ви могли поділитись, як власними творами так і запозиченими у інших авторів. Ми обіцяли, що найкращі представники бруталньої поезії опиняться на сторінках нашого блогу і ось вони, зустрічайте:

Вова та Маша дружили з дитинства,
Разом гуляли, та бавились в принца
Їли цукерки, готовили каші
Вова не втримався... Й виїбав Машу!

Дівчинка в ліс пішла по калину
Ніжкою босою стала на міну
Довго являтися будуть у сні
Очі чудові оці на сосні

Твої губи та очі прекрасні,
Твої ясні думки про любов,
Але прищ на твїй милій пиці
Гноєм прискає знову і знов.

Маленький хлопчик, трошки п'яний
Презирватив знайшов порваний
У гості Свєту запросив
І темне діло там зробив
Вона легенько колихнулась
І на диванчику крутнулась
У голову й не спало Свєті
Що в неї скоро будуть дєті

Він був красивий і багатий
Душою добрий, молодець
Люба віддала б йому душу
Якби не зламаний кінець...

Незабувайте продовжувати ділитись з нами своїми творами!

вівторок, 28 червня 2011 р.

Конституція Клубу Брутальних Мужчин

В честь державного Дня Конституції України, організатори клубу брутальних мужчин вирішили поділитись з вами своєю імпровізованою Конституцією.

Стаття 1. КБМ є суверенним і недоторканим об'єднанням у всіх його аспектах і проявах. Любі посягання на нас будуть розцінюватись, як зрада, і винуваті будуть покарані згідно чинного законодавства або анально і по декілька разів.

Стаття 2. Даний кодекс поширюється на всі верстви населення, незалежно від віку та статі, за винятком підарів, що носять леопардові лосіни.

Стаття 3. Любий учасник КБМу, його життя, честь та інші прибамбаси, вважаються найбільшою цінністю клубу, за винятком сісьок, вони боготворяться окремо.

Стаття 4. КБМ об'єднує всі громадянства, тому всі міжгалактичні та політичні суперечки заборонені. Можете поплакати в подушку.

Стаття 5. Влада КБМу належить безпосередньо його учасникам, проте виконавчий комітет в області адміністрації жорстко модерує і посилає лісом всіх наших недругів і ванільних гоміків. Вищим модератором вважається Тарас, якому була надана влада і латексний костюм з фалоімітатором.

Стаття 6. Мовою КБМу вважається єврит. Поправка, українська мова, яка методом жеребкування була вибрана адміністрацією.

Стаття 7. КБМ піклується про спільноту. Ми завжди готові допомогти порадою вам та вашим родичам і близьким. І без різниці поможе вона, чи ні. Головне, що в ній декілька разів прозвучить слово «хуй». А це – престижно.

Стаття 8. Символом КБМу вважається лого, яке складається з трьох мужиків і двох біцух, а також волосатого тюленя. Його не видно, але він там є.

Стаття 9. Офіційним гімном КБМу було прийнято пісню Юри Шатунова «Детство». Так, ми ще ті розбишаки.

Стаття 10. Аве КБМ, блеять!

неділю, 26 червня 2011 р.

Брутальний кінематограф vol.2.

  Аве! Ось і прийшов час наступного випуску "Брутального кінематографу", ви чекали? Цього тижня ми дізнаємось, яка картина стала самим брутальним зразком сучасної, та й не дуже, ідустріїі кіно. Також ми запропонуємо новий список фільмів для чоловічої аудиторії, які ви знаєте, пам'ятаєте та любите.
  Минулого тижня вам було запропоновано обрати найбрутальніший фільм тижня і за підсумками голосування, було обрано найбрутальніший фільм тижня.

   Ось чим це закінчилось:

1. Fight club (1990) - 147 (32%)
2. Snatch (2000) - 83 (18%)
3. Hooligans (2005) - 83 (18%
4. God father. Трилогія (1972,1974,1990) - 71 (15%)
5. 300 (2006) - 50 (11%)
6. Crank (2006) - 38 (8%)
7. Reservoir Dogs (1992) - 28 (6%)
8. The Expendables (2010) - 25 (5%)
9. Scarface (1983) - 22 (4%)
10. Conan the Barbarian (2011) - 21 (4%)

  Отже згадаймо найкращі фільми, які закарбувались в нашій пам'яті, як "бальзам" для душі брутального мужчини.

1.  Pulp Fiction (1994) - ще один фільм геніального режисера Квентіна Тарантіно. Пам'ятаєте, як нарубалась баба? А харизматичність Траволти? А саундтреки?


 2. Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) - перший повнометражний фільм Гая Річі, який розійшовся по світу з гучним успіхом. Кожному з нас напевно найбільше запам'ятався Великий Кріс, якого зіграв один з найбрутальніших акторів Вінні Джонс.



3. Sin City (2005) - чудово реалізована екранізація графічних новелл американського письменика Френка Міллера. Чого тільки варта одна участь таких відомих акторів, як Брюс Уілліс та Міккі Рурк.


4. Terminator 2: Judgment Day (1991) - напевно найкраща роль Арні - роль металевого мужика на байку та з вінчестером. Всі ми виросли на цьому фільмі, тому слова тут зайві.


5. Undisputed Trilogy (2002-2010) - трилогія фільмів про мордобої у в'язниці. Можливо сюжет і гівно, але бої варті уваги. 


 6. The Good, the Bad and the Ugly (1966) - епічний вестерн з участю Клінта Іствуда, всі хто ще його не переглянув, подивіться обов'язково. Ніщо не може так затягувати, як прерії, перестрілки, цікавий сюжет та великої кількості револьверів.



7. Chłopaki nie płaczą (2000) -  зізнавайтесь хто досі його не подивився? Напевно ні один з вище описаних фільмів, не був таким для нас, як цей. Пам'ятаете? "Це були 90-ті, всі заробляли, як могли"! Мафія, гумор, геніальний актор Цеза́рій Пазу́ра чудово дивляться у цьому фільмі, який залишає тільки приємні спогади!


8. Gangs of New York (2002) - один з шедеврів Мартіна Скорсезе. Кожен з нас оцінить ту гангстерську атмосферу, яка була в цьому фільмі. Величезні махачі, війни між бандами, 1846 рік, Нью Йорк, просто мрія.

 

9. Smokin' Aces (2007) - пам'ятаєте братів Треморів? Скажені мужики! Цікавий та занятний сюжет, який розгортається навколо купи перестрілок та гарних жінок.


10. The Boondock Saints (1999) - ірландці, мафія, братерство, чувакий, який вічно матюкається, стрілянина, стрибок з унітазом з даху, "супер герої". І це все в одному фільмі.


Будемо раді, якщо в коментарях ви роскажете нам про свої улюблені брутальні фільми, а також не забудете проголосувати за найкращий брутальний фільм тижня.

суботу, 25 червня 2011 р.

Улюблені персонажі на вашому брутальному столі.

Аве! Сьогодні в цей дуже пасмурний день, ми хотіли б з вами поділитись от таким новим хоббі. Кожен мужчина в душі завжди колекціонер, він може колекціонувати будь що, чи це будуть марки, чи банки з під пива, чи сірникові коробки, чи сміття розкидане по кутам своєї берлоги, але завжди він щось збирає. Тому для того, щоб урізноманітнити ваші погляди на колекціонування ми хочему поділитись з вами таким ресурсом - Cubrecraft . На цьому сайті ви можете знайти заготовки для різноманітних фігур улюблених персонажів, від ванільної херні до брутальних героїв кінофільмів. Зараз ми вам покажемо декілька з них:
1. Gordon Freeman - всі повинні знати цього культового героя гри Half-Life. Що може бути крутіше мужика з ломом, який трощить голови?



 2. Bender Bending Rodriguez - славнозвісний та улюблений герой мультсеріалу Futurama. Тільки він ходив весь час пив, крав та стібався з людей.


3. Hellboy - персонаж коміксів, фільмів та мультфільмів. Червона херня, яка курила сигари та любила кошеняток ^^.

 4. Kratos - нажаль не всім довелося оцінити те, що витворяв цей герой зі своїми ворогами в грі God of war. Дуже прикро.


5. Jocker & Batman - всім відома парочка героїв коміксів DC Universe.

6. Billy Clown - правда ви не знали, що його звати Billy? :) Зустрічайте моторошний та мега крутий ляльковий клоун з фільму Saw


Отже все, що вам потрібно: кольоровий принтер, ножинці, цупкий папір та терпіння. Зверніть увагу для того, щоб фігурки трималися купи їх не обов'язково зклеювати, достатньо використати жорсткий папір.

пʼятницю, 24 червня 2011 р.

КБМ відповідає на ваші запитання.

Аве!
Останнім часом на електрону пошту клубу приходить чимало запитань, на які ми хочемо відповісти саме тут, щоб читачі не задавались більше ними.
Отже почнемо:
"Де можна замовити футболку КБМ?".
- Недавно у місті Львові, проходив КБМ пікнік на якому учасники робили замовлення. Вам нічого не заважало підійти і замовити. Наступні замовлення будуть приймати на наступному масовому заході клубу.
"Чому ви не зробите аналогічну сторінку для російськомовної аудиторії?". 
- Організатори принципово не хочуть набиватись до російськомовної публіки так як вже існує і так достатньо ресурсів та сторінок, які ведуться виключно російською. Тому ми будемо притримуватись традиції КБМ та писати жарти на нашій рідній мові.
"Чому б вам не зробити свій власний сайт?". 
- В даний момент для власного сайту в нас немає ні часу, ні грошей, ні відповідної аудиторії, яка буде його відвідувати. Зараз нам достатньо створеного блогу, який буде відігравати роль нашого сайту.
"Хто може прийти на пікнік?".
- Ми завжди раді приймати нових учасників брутального пікніку! На кожен пікнік завжди приходять нові люди, які незавжди почувають себе зручно в компанії - ЗАБИЙТЕ! Через годинку все стає на свої місця і всі весело проводять час. Ми чекаємо вас на наступний пікнік! 
"Чому ви не публікуєте на стінку зображення та відео?"
- Тому, що вони псують ідеально біленьку стінку з текстом :) 
"Чому ви не закрили коментарі, як це зробили більшість інших публічних сторінок?".
- В нас не раз повставало питання, чи варто закрити коментарі, на яке ми завжди відповідали ні. Поки ми можемо контролювати той срач, який розводиться, коментарі будуть існувати. А потім ми їх нахер закриєм.
"Що ви робите крім постання пошлих жартів на сторінку?".
- Готуємо масу заходів для нашої брутальної спільноти. Все було б набагато швидше, як би не сесії організаторів, але можемо вас запевнити з липня в вас почнуться брутальні канікули!

Ви завжди можете в нас запитати, запропонувати або висловити претензію на нашу електрону пошту: brutalmenclub@gmail.com

вівторок, 21 червня 2011 р.

Ми в гостях у Владислава Шубєнкова.

  Сьогодні було опубліковане інтерв'ю з КБМ у блозі Владислава Шубєнкова. Прочитати його ви зможети перейшовши за цим посиланням.
  Будемо раді всім коментарям! Аве!

понеділок, 20 червня 2011 р.

Брутальні стікери пішли в маси!

  З сьогоднішнього дня стікери Клубу Брутальних Мужчин почали розповсюджуватись на теренах Львова. Надіємся вони допоможуть нам розповісти про наше існування мешканцям нашого міста.
Аве!

Брутальність та ідеологія клубу.

  Що ж таке брутальність? І який зміст вкладають в цей термін люди і який зміст вкладаємо ми?
  Брутальність - абстрактний термін, а кожен абстрактний термін в різні епохи і в різних середовищах буде мати інакше визначення. Десь брутальність - це жорстокість, десь це вульгарність, тобто термін собою виражає "протидію" звичному стану речей і буденному плину часу в цілому. В нас цей термін теж має певний підтекст протидії. Коли в нашому суспільстві стає популярною відсутність статевої відмінності між чоловіками і жінками - пєдіки, феміністки, метросексуали, бісексуали і тому подібні ...сексуали, брутальність набуває значення протидії цьому і в даному випадку, повернення до основ чоловічого начала, грубої чоловічої сили та холодному чоловічому розуму. 
  Брутальний мужчина (далі "бм") - перш за все буде залишатися мужчиною, говорити і робити те, що думає, старатися бути першим у всьому, незважаючи на те, що кажуть по телебаченню чи пишуть в інтернеті. Брутальність - зовсім не погана риса, а навпаки це те, що дозволяє вижити і при тому залишитися собою. "Бм" повинні пам'ятати про культуру (погуляв на природі - прибери за собою, випив - не бикуй і тд.). Життя "бм" не повинно обмежуватися "тьолочками", пивом в колі друзів і розвагами, "бм" завжди повинен дбати про саморозвиток у різних сферах життя, кожен мужчина повинен бути господарем вдома, лідером на роботі чи в універі та завжди тягнутися до кращого. І тоді ми завжди будемо мати повагу і нас любитимуть.
  Залишайся брутальним! Аве!

Фільми від мужиків для мужиків. Брутальний кінематограф.

  Аве! Сьогодні, ми поділимось з вами роздумами та враженнями від кінематографу, але не простих фільмів...
  Мова піде про фільми, які були зняті для чоловічої аудиторії і бабам вони не дуже той і подобаються. Всі помічали, що в наш час фільми штампують з блискавичною швидкістю, десятки різних студій засирають ефір своїми так званими "шедеврами", які і залишаються спочивати в історії та архівах торент трекерів.
  Одразу хочемо сказати, що цей подкаст буде виходити щотижня тому діліться фільмами, а ми про них згадаєм наступного разу. 
 А зараз ми згадаємо ті фільми, які найбільш запам'ятались організаторам:
1.  Reservoir Dogs (1992) - один з шедеврів Квентіна Тарантіно: чудова історія, яскраві діалоги, нелінійний розвиток сюжету, кримінальна складова, гостросюжетний характер, стрілянина, мужики в костюмах. Це однозначно фільм для нас.


2. Fight Club (1999) - ну хто може сказати, що це не шедевр? Чудовий сценарій, добре підібрані актори, бійцівський клуб, проти системні акції, бійки, кров, тестостерон! Його винзнано найбільш суперечливим фільмом 1999 року, але він вартий того.


3. God father. Трилогія (1972,1974,1990) - ганстерська драма, яка кожного мужика втримає перед екраном протягом 3-ох годин.  Ні один фільм про мафію незміг так витрмати, атмосферу кримінальних кланів 50-х років. Брутальні мужчини з  Томмі-ганами - це мега круто!


4. Snatch (2000) - як і всі фільми Гая Річі картина вийшла шикарно. Великобританія, криміналітет, бокс та бої без правил, перестрілки, неочікувані повороти сюжету, багато нецензурної мови, трейлери - напевно ні одна дівчинка не оцінила його так, як полюбили його ми.


5. The Expendables (2010) - що може бути брутальніше ніж всі брутальні актори, зняті брутальним актором в брутальному фільмі? Напевно, тільки те, що ці актори знайомі нам з дитинства, кожен мужчина в дитинстві хотів, як Роккі вмазати комусь на рингу, як Термінатор їздити в шкіряній крутці та дробовиком, можна без кінця перелічувати наші мрії та фантазії, тому просто дивіться та насолоджуйтесь.


6. Conan the Barbarian (2011) - без зайвих слів, дивіться трейлер.


 

7. Crank (2006) - напевно найкраща роль Джейсона Стетхема. Тільки цей фільм, ми передивлялись по 10 раз в компанії друзів, затамувавши подих та не підпускаючи до себе.



8. Hooligans (2005) - на Вікіпедії написано, що не рекомендується до перегляду дітям та підліткам, які не досягли 18 років. Згадайте з яким відчуттям реалізму ви переглядали цей фільм, адже всі ми знаходили в ньому щось своє: футбол, друзі, бійки, пиво, бари, втрати друзів...


9. 300 (2006) - ремейк культового фільму 1962 року. Цей фільм, як ода всій чоловічій половині людства.


10. Scarface (1983) - ще один гангстерський фільм, напевно всіх захоплював герой фільму Тоні Монтана, а особливо його гра в кульмінації фільму. Здається - це одна з кращих ролей Аль Пачіно.


  Звичайно тут не весь список чудових чоловічих, брутальних фільмів. Але напевно саме про цей десяток картин ми згадуємо в першу чергу, коли хочемо подивись, щось для себе, для душі. Очікуйте наступну підбірку щотижня у понеділок.
  Будемо раді, якщо в коментарях ви роскажете нам про свої улюблені брутальні фільми.

Суперечки серед користувачів КБМ та КБЖ.

  Останім часом помічається все більше і більше проявів агресії серед користувачів наших груп. От загалом ці сутички викликають за собою, величезні стовпи безглудого тексту, де всі сварятся та поливаються гівном. Тому просимо, займіться краще ділом, наприклад розповсюдженям ідей клубу!
  Прошу звернути увагу організатори КБМ і КБЖ немають ніяких проявів агресії між собою та ворожнечі, всі конфлікти давно вирішені і ми розвиваємось окремо та незалежно одне від одного. 
  Тому і закликаємо вас припиніть провокації та срачі, недотримання правил клубу призведе до бану та масових принижень :)
Аве!

неділю, 19 червня 2011 р.

Третій львівський брутальний пікнік. Фотозвіт.

  Сьогодні відбувся третій за рахунком пікнік учасників КБМ. Хочеться відзначити, що знову нам повезло з погодою і по при всі застереження синоптиків, ми не застали дощу. Неочікувано зібралось чимало брутальних людей, які виявили бажання відвідати пікнік, що нас не може не радувати. 
  Перейдемо одразу до суті, отже фотографії:
 
 
 Дякуєм всім! Аве!